Home.Over mij.Verkoop.Cursussen.Workshop/Feestje.Contact.
fitnesscter
Ik geef Handvaardigheid en tekenen/schilderen.  
Een les duurt 2 ½ uur en is € 15,- per les, inclusief materiaal en consumptie. Het is op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.
U kunt kiezen uit de volgende materialen: Boetseren, tekenen of schilderen, collage, glas schilderen, papier-maché, gemengde materialen, draadfiguren met gipsverband, walskiabeeld ( zelfhardende klei ), vilt popjes, speksteen of mozaïek. Omdat de groep klein is, kunt u zelf een materiaal kiezen. Ik help u op weg met de ideeën en de technieken. Klik voor meer uitleg over de mogelijkheden op de button hier boven.
Handv. tek/schilderen voor volwassenen.
Kindercursus.

U kunt ook zelf aan de slag gaan in de lesruimte. Ik geef les aan volwassenen en kinderen. In cursusverband of in de vorm van een eenmalige workshop of kinderfeestje.

workshop/feestje.

Klik voor workshops/feestjes op bovenstaande button.

Op de kindercursus leren de kinderen verschillende  materialen en technieken kennen. Een les duurt 1,5 uur en is € 5,00 per les, inclusief materiaal en consumptie. Ze kunnen zich van te voren per les aanmelden. De lessen zijn op maandagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur. Klik voor meer informatie op de button hierboven.