Home.Over mij.Verkoop.Cursussen.Workshop/Feestje.Contact.
REACTIEF
Saskia Vos( geb.1966 in Naaldwijk) heeft haar jeugd doorgebracht op Curaçao. Daar is ook de basis gelegd voor haar creatieve ontwikkeling. Zij is opgevoed in een creatief en kunstzinnig gezin. In Nederland is zij opgeleid aan de Vrije Pedagogische Akademie te Zeist. Dat is een opleiding voor basisschool leerkracht met een antroposofische achtergrond. Na een aantal jaren op een Vrije School les gegeven te hebben, heeft ze een opleiding  op het gebied van handvaardigheid gedaan en vele cursussen gevolgd in tekenen en schilderen. Ook heeft zij een aantal jaren kunstgeschiedenis gestudeerd.
Gedurende de tijd dat Saskia in Limburg gevestigd was, is ze handvaardigheid lessen gaan geven op een creativiteitscentrum. Zo heeft zij vele cursussen en workshops aan volwassenen en kinderen gegeven.
Daarnaast heeft zij veel eigen werk gemaakt voor exposities en kunstmarkten en heeft ze tevens in opdracht gewerkt.
Dunja:
Vanaf najaar 2010 is Saskia begonnen met haar eigen atelier. Hier geeft ze les aan volwassenen en kinderen in de vorm van cursussen en workshops / feestjes

Walskia:
Veel beelden en wandobjecten zijn gemaakt van zelf ontwikkeld materiaal met de naam ‘Walskia’. Dit kleiachtige materiaal wordt vaak gecombineerd met allerlei andere materialen. Het materiaal hoeft niet gebakken te worden, maar is na droging zo hard als keramiek.